بهگزارش سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام سعید جوادیآملی مدیر این مدرسه طی سخنانی ضمن تقدیر از حضور آیت الله مقتدایی و معاونین وی برای افتتاح این مرکز گفت: ساختمان شماره یک این مدرسه و موسسه با عنایت امام حسن عسکری(ع) در سال 83 و به دست حضرت آیت الله جوادیآملی آغاز به کار کرد.
وی افزود: ساختمان شماره دو این مدرسه با دارا بودن مساحت 2400متر مربع در 4 طبقه، فعالیتهای آموزشی خود را در سطح 3 با راهاندازی دو مرکز تخصصی کلام و تفسیر آغاز نمود.
وی اضافه کرد: در رشتههای کلام و تفسیر مجموعا 60 طلبه مشغول به تحصیل میباشند و انشالله دوره کارشناسی ارشد این دو رشته را در مهرماه سال آینده راهاندازی میکنیم.
حجتالاسلام جوادیآملی تاکید کرد: این بنای با شکوه با رویکرد علمی حوزوی و دانشگاهی در راستای برطرف کردن دغدغههای مقاممعظمرهبری مبنی بر تحول و به روز بودن حوزههای علمیه ایجاد شده است و امیدواریم که در مسیر اهداف بلند معظمله و نیز علما و اعضای شورای عالی و مدیریت حوزه بتوانیم بیش از پیش مثمر ثمر باشیم.
وی ادامه داد: به روز بودن حوزههای علمیه در راستای پاسخ به شبهات جدید یک نیاز ضروری است و افتخار ما این است که در این مدرسه علمیه و مرکز تخصصی که به نام مبارک امام حسن عسکری(ع) میباشد در این راستا حرکت میکند.
مهندس طاهایی استاندار مازندران نیز طی سخنانی در این مراسم ضمن تقدیر از دستاندرکاران ساخت این مدرسه و مرکز تخصصی بیان داشت: شورای عالی حوزه و مدیریت حوزههای علمیه تلاشهای بسیار خوبی را در جهت حفظ میراث اهلبیت(ع) و نشر معارف قرآن انجام دادهاند که حضور آیت الله مقتدایی در این مراسم نشانگر اهتمام بزرگان حوزه به این امر است.
وی ضمن تقدیر از فعالیتهای حجتالاسلام والمسلمین طاهری مدیریت حوزههای استان مازندران، گفت: امروز به لطف الهی حوزههای علمیه در راستای منویات شارع مقدس، مشعل پرفروغ هدایت جامعه هستند.
طاهایی ادامه داد: امروز در امتداد آوای نورانی که از حوزه قم آغاز شد شاهد هستیم در دیگر سرزمینهای اسلامی نیز در زیر پرچم دینباوری، مبارزه با استبداد و استعمار فراگیر شده است.
وی تاکید کرد: حوزههای علمیه مظلوم، امروز به برکت امام و انقلاب در حال درخشیدن در جهان هستند و در راستای تقریب نفوس و تعلیم مبانی و معارف دینی مردم به فعالیت مشغولند.
نظر شما